Home

Het bedrijf X-Pack, opgericht in 1962, is de oudste fabrikant van vormstukken in EPP (geëxpandeerd polypropyleen), EPE (geëxpandeerd polyethyleen) en EPS (geëxpandeerd polystyreen) in België.

Het bedrijf kan tegemoetkomen aan al uwe noden, niet alleen op het vlak van verloren of herbruikbare verpakking, maar ook voor technische toepassingen in sectoren zoals de industrie, de bouw, sport, vrijetijdsbesteding enz.

X-Pack reikt zijn ervaring met de ontwikkeling van producten aan. Zijn R&D-dienst buigt zich over de projecten van zijn klanten, van het ontwerp over de fasen van de prototypes, de plannen, de tests en de goedkeuring tot de realisatie van de producten...

Met een team van 25 personen werkt X-Pack voor de grootste opdrachtgevers, volgens hun specifieke vereisten, in een geest van flexibiliteit ten dienste van zijn klanten. Zijn fabrieken, die een oppervlakte van meer 10.000 m² bestrijken, zijn gelegen nabij de snelwegen E42 en E27, niet ver van het drielandenpunt tussen België, Duitsland en Nederland.

(ISO 9001 gecertificeerd sinds 1996).